Cafe De Meesterknecht

Een unieke eventlocatie in het hartje van Bokrijk

 

De private interieurs, gezellige binnenpleintjes en unieke binnenruimtes blijven buiten beeld in de living-history-ervaring in de Oude Stad in Bokrijk. Daarom grijpt Bar Jozef de kans om bezoekers kennis te laten maken met deze hidden gem.

 

In één van de mooie salons blazen we nieuw leven onder de naam Café De Meesterknecht. Een typisch wielercafé uit de jaren 60-70 in authentieke stijl. Denk aan een houten bar, oude radio’s, fietsen aan de muur, vintage affiches, …

 

Café De Meesterknecht zal, net zoals Eddy Merckx en Joseph Bruyère, een onafscheidelijk duo vormen met Bar Jozef. Kan Bar Jozef niet open door slecht weer of een evenement? Dan staat Café De Meesterknecht klaar om bezoekers op te vangen.

 

Heb je iets te organiseren?

Café De Meesterknecht is volledig privé af te huren voor jouw verjaardagsfeest, bedrijfsgelegenheid, jubileum, … Het café heeft een capaciteit van 75 personen en kan worden voorzien van drank, eten en bediening naar jouw wensen.

Food

Luxe broodjesbuffet

Wij voorzien 5 broodjes per persoon, aan jou de keuze welke. De keuze bestaat uit: mini ciabatta’s, wraps, tramezzini, … Belegd met gerookte zalm, parmaham, vissalades, vleessalades, kaas of ham.

 

Prijs: €17,00 per persoon

 

Pastabuffet

In het pastabuffet heb je de keuze uit 4 pasta’s en een lasagne uit de oven. De volgende pasta’s worden voorzien: tagliatelle met Noorse zalm en basilicum, penne met boschampions en spekjes, rigatoni met kip en pesto en torteloni 4 kazen.

 

Prijs: €22,00 per persoon

 

Western buffet

Wil je wat meer vlees op je bord? Dan is het Western Buffet iets voor jou! Een pulled pork burger, smokey slow cooked spareribs, chicken wings, coleslaw en wedged potatoes inclusief toppings en sausjes.

 

Prijs: €25,00 per persoon

Drinks

De belofte

Je betaalt wat je verbruikt, zo simpel is het! Het barpersoneel zal bijhouden wat er gedronken wordt of er wordt direct betaald aan de bar.

 

Prijs: €35,00/uur per kelner

 

 

De Kopman

Je mag onbeperkt drinken binnen een beperkt aanbod. De keuze bestaat uit: water, bruiswater, coca cola, coca cola zero, pilsbier, witte wijn, rode wijn en rosé wijn. 

prijs: voor 4u - €22,5 per persoon – meeruren aan €5,5 per persoon
*prijzen inclusief barpersoneel

 

De Flandrien

Je mag onbeperkt drinken van ons volledige aanbod aan drank. De keuze bestaat uit: water, bruiswater, Coca Cola, Coca Cola Zero, pilsbier, Filou, Kasteelbier, witte wijn, rode wijn, rosé, cava, mocktail van het huis, 2 cocktails naar keuze (zie menukaart)

 

Prijs: voor 4u - €30 per persoon – meeruren aan €7,5 per persoon

*prijzen inclusief barpersoneel

Vind je niet wat je zoekt? Andere formules en mogelijkheden zijn te bespreken. Gelieve via onderstaand formulier contact met ons op te nemen.